Анотація
Методична розробка інегрованого уроку: «Яєчні продукти та їх використання. Технологія приготування омлетів. Омлет з томатами та моцарелою», «Гігієнічна оцінка якості яєць та яйце-продуктів. Умови та терміни зберігання», в якій тісно пов’язані два спец предмети: «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», та «Гігієна та санітарія виробництва».
Відповідно до робочої програми з дисципліни «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», на кваліфікацію «кухар» четвертого розряду, складена методична розробка з теми «Технологія приготування страв з яєць та сиру». На вивчення вищезазначеної теми відводиться 6 годин, у тому числі 2 години - на лабораторно-практичні роботи.
Горпинич Світлана Олександрівна - викладач спецдисциплін харчового профілю
Вкладення:
Критерії оцінювання навчальних досягнень учнів |
[Критерії оцінювання навчальних досягнень учнів з теми уроку] |
19 Kb |
Методична розробка: "Підготовка сировини та приготування омлетів" |
[Інтегрований урок, де поєднано два предмети: "Технологія приготування їжі" та "Санітарія та гігієна"] |
2644 Kb |
Відео-омлет натуральний (перше відео в презентації) |
[Підбір інструменту, інвентарю та приготування класичного омлету] |
4782 Kb |
технологія приготування омлетів |
[Підготовка сировини до приготування омлетів та приготування різних видів омлетів] |
4876 Kb |
Презентація та подача омлетів |
[приклади, як можна гарно та естетично оформити і подати звичайний омлет] |
667 Kb |
Технологічні картки приготування омлетів на 1 та 3 порції |
[Технологічні кортки омлетів натурального, змішаного, фаршированого, пряження] |
3505 Kb |
Презентація до уроку "Технологія приготування омлетів" |
[Підготовка сировини до приготування омлетів та приготування різних видів омлетів] |
15800 Kb |