Вчительський Журнал он-лайн

 

Розробка на конкурс - Відкритий урок «Українська національна кухня»

Друк

Підсумковий урок з теми "Національна кухня",на якому систематизуються знання учнів,розвиваються мовні навички,формується мовна компетенція учнів,діти вчаться працювати в малих групах.На уроці використовується мультимедійна дошка,аудіо та відео записи,відбувається презентація учнівських проектів.

Вкладення:
Скачать этот файл (презентация до уроку.ppt)презентация до уроку.ppt [ ] 19629 Kb
Скачать этот файл (Сценарій відкритого уроку.docx)сценарій [ ] 241 Kb
Скачать этот файл (ТВ-ролики «Літопис українських страв. Борщ».mp4)відео [ ] 4397 Kb
Скачать этот файл (ТВ-ролики «Літопис українських страв. Вареники».mp4)відео 1 [ ] 3268 Kb
Скачать этот файл (ТВ-ролики «Літопис українських страв. Налистники»..mp4)відео 2 [ ] 3774 Kb
Скачать этот файл (Українські страви.mp4)відео 3 [ ] 17003 Kb
Останнє оновлення на Понеділок, 22 квітня 2013, 21:41  

-----------------------------------------

 

Корисні посилання

Електронні книги - Основа

Adobe Acrobat

Онлайн -перекладач

Онлайн-конвертер pdf файлів в doc

Расширения для Joomla

Як дізналися про наш сайт

Виберіть одну відповідь
 


Авторизація

Пошук

Увага Конкурс!

Інтернет-урок

Подати заявку на конкурс

"Інтернет-урок"

Контакти

Поштова адреса:

«Учительський журнал он-лайн»

ВГ «Основа», вул. Плеханівська, 66, оф. 5, м. Харків, 61001

Адміністратор порталу:

Тел. : (+3057) 731-96-33

e-mail:


© 2022 ТОВ «ВГ «Основа».

© 2014 Вчительський Журнал он-лайн. Всі права захищено.
© 2006-2009 Українська локалізація: Joomla! Україна. Всі права захищено!
Joomla! - безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU/GPL.

 

Редакція порталу «Учительський журнал он-лайн» може не поділяти точки зору автора та користувачів порталу, які висловлюються у формі коментарів до статей, повідомлень на форумі тощо.  Автори публікацій відповідають за достовірність фактів, цитат, власних назв і т.п. Матеріали публікуються в авторському варіанті, ілюстрації, пунктуація і лексика авторські. Претензії не приймаються. Матеріали не рецензуються.