Вчительський Журнал он-лайн

 

Мультимедійний урок-подорож"Культура Київської Русі у X - XI ст".

Друк

Автор: вчитель історії Барвінківської гімназії № 1 Паніотова В.Л.

Сучасний світ потребує від вчителя нових методів і підходів до ведення уроку. Для формування відповідних компетентностей учнів необхідно застосовувати дедалі більше інформаційно-комунікативні технології. Дані можливості дають широкий простір для розвитку зорової пам`яті, логічного мислення, уміння співпрацювати у групах, розвитку логіки учнів. Це також перший крок до освоєння учнями методу проектів та роботи у Малій академії наук. Тому життя дедалі більше вимагає від вчителя застосовувати сучасніі способи розробки і конструювання уроку. Один із таких уроків я пропоную до Вашої уваги.

Вкладення:
Скачать этот файл (Культура Київської Русі у IX-X століттях.doc)Культура Київської Русі у IX-X століттях.doc [Адаптований конспективний матеріал. Відповідно до нього створена презентація.] 3159 Kb
Скачать этот файл (Культура Київської Русі.ppt)Культура Київської Русі.ppt [Мультимедійна презентація] 3248 Kb
 


Новий сайт

Шановні користувачі та гості сайту .

Ми підготували для вас новий, яскравий і зручний сайт на якому ви зможете не тільки розповідати про свої розробки уроків і замовити сертифікати, але і з користю провести час зі своїми друзями та колегами в соціальній мережі , пограти в цікаві ігри та інш. Ми щойно запустили цей проект, встигніть пройти реєстрацію в числі перших і Ви зможете отримати унікальне і красиве посилання на свій профіль.



Сплата online


Пошук

Контакти

Поштова адреса:

«Учительський журнал он-лайн»

ВГ «Основа», вул. Плеханівська, 66, оф. 5, м. Харків, 61001

Адміністратор порталу:

Тел. : (+3057) 731-96-33

e-mail:

Корисні посилання

Електронні книги - Основа

Adobe Acrobat

Онлайн -перекладач

Онлайн-конвертер pdf файлів в doc

Як дізналися про наш сайт

Виберіть одну відповідь
 

Лічильник

Проверка сайта

© 2022 ТОВ «ВГ «Основа».

© 2015 Вчительський Журнал он-лайн. Всі права захищено.
© 2006-2009 Українська локалізація: Joomla! Україна. Всі права захищено!
Joomla! - безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU/GPL.

 

Редакція порталу «Учительський журнал он-лайн» може не поділяти точки зору автора та користувачів порталу, які висловлюються у формі коментарів до статей, повідомлень на форумі тощо.  Автори публікацій відповідають за достовірність фактів, цитат, власних назв і т.п. Матеріали публікуються в авторському варіанті, ілюстрації, пунктуація і лексика авторські. Претензії не приймаються. Матеріали не рецензуються.