Учительський Журнал он-лайн

 
Учительський Журнал он-лайн

Розробка уроку української мови у 7 класі на тему "Написання не з дієприкметниками"

Друк

 


Поданим матеріал доможе учням у засвоєнні  правил правопису не з дієприкметниками.

-

 

Останнє оновлення на Четвер, 29 травня 2014, 11:41
 

Сценарій виступу агітбригади

Друк

Сценарій виступу агітбригади з пожежної безпеки. Автор: Даалі Людмила Вячеславівна

Вкладення:
Скачать этот файл (ДЮП 2014.docx)ДЮП 2014.docx[ ]23 Kb
 

Сценарій виступу агітбригади

Друк

фві

 

Методична розробка інтегрованого уроку: "Технологія приготування омлетів"

Друк

Методична розробка інегрованого уроку:  «Яєчні продукти та їх використання. Технологія приготування омлетів. Омлет з томатами та моцарелою», «Гігієнічна оцінка якості яєць та яйце-продуктів. Умови та терміни зберігання», в якій тісно пов’язані два спец предмети: «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», та «Гігієна та санітарія виробництва».

Відповідно до робочої програми з дисципліни «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», на кваліфікацію «кухар» четвертого розряду, складена методична розробка з теми «Технологія приготування страв з яєць та сиру». На вивчення вищезазначеної теми відводиться 6 годин, у тому числі 2 години - на лабораторно-практичні роботи.

Горпинич Світлана Олександрівна - викладач спецдисциплін харчового профілю ДНЗ "Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг"

 

http://www.youtube.com/watch?v=g-S1Qh2lpdM

Останнє оновлення на П'ятниця, 30 травня 2014, 20:08
 

Методична розробка "Урок-семінар"

Друк

Методична розробка «Урок-семінар на тему: «Сучасні і традиційні способи теплової обробки продуктів з використанням інноваційних технологій в українській та світовій кулінарії»» пропонується для опанування професії «кухар» 3 розряду, в якій поєднано вивчення загальноосвітніх та спецдисциплін (технологія приготування їжі з основами товарознавства, іноземна мова, інформатика).

Узагальнення та систематизація знань у такій формі допомагає формувати професійну компетентність та вводити в навчальний процес інноваційні технології, удосконалювати вміння здійснювати міжпредметні зв’язки, поділитись досвідом ведення бінарно-інтегрованого уроку.

Методична розробка рекомендується для використання у роботі педагогічними працівниками професійно-технічних навчальних закладів, які здійснюють підготовку кваліфікованих працівників за професією «кухар» 3 розряду та учнями подібних закладів для вивчення, закріплення матеріалу по темах «Теплова кулінарна обробка продуктів» (технологія приготування їжі з основами товарознавства), «Харчування» (англійська мова), «Служби Інтернету» (інформатика).


http://www.youtube.com/watch?v=LFmGsYaw5EU

Останнє оновлення на П'ятниця, 30 травня 2014, 20:07
 

Методична розробка "Урок-семінар"

Друк

Методична розробка «Урок-семінар на тему: «Сучасні і традиційні способи теплової обробки продуктів з використанням інноваційних технологій в українській та світовій кулінарії»» пропонується для опанування професії «кухар» 3 розряду, в якій поєднано вивчення загальноосвітніх та спецдисциплін (технологія приготування їжі з основами товарознавства, іноземна мова, інформатика).

Узагальнення та систематизація знань у такій формі допомагає формувати професійну компетентність та вводити в навчальний процес інноваційні технології, удосконалювати вміння здійснювати міжпредметні зв’язки, поділитись досвідом ведення бінарно-інтегрованого уроку.

Методична розробка рекомендується для використання у роботі педагогічними працівниками професійно-технічних навчальних закладів, які здійснюють підготовку кваліфікованих працівників за професією «кухар» 3 розряду та учнями подібних закладів для вивчення, закріплення матеріалу по темах «Теплова кулінарна обробка продуктів» (технологія приготування їжі з основами товарознавства), «Харчування» (англійська мова), «Служби Інтернету» (інформатика).

 

http://www.youtube.com/watch?v=LFmGsYaw5EU

 

Методическая разработка конкурсно-игровая программа к дню защиты детей "Мои мечты о будущем"

Друк

Воспитатель ГПД Трунова Ю.Г.

Конкурсно - игровая программа

Вкладення:
Скачать этот файл (ДЕНЬ ЗАЩИТЫ ДЕТЕЙ.docx)ДЕНЬ ЗАЩИТЫ ДЕТЕЙ[ ]1249 Kb
 


Сторінка 767 з 3579



На даний момент 1943 гостей і 5 користувачів на сайті
  • Klimuk60@mail.ru
  • маяков
  • soloha
  • lada27@mail.ru
  • Lena1991

Авторизація

Сплата online


Пошук

Контакти

Поштова адреса:

«Учительський журнал он-лайн»

ВГ «Основа», вул. Плеханівська, 66, оф. 5, м. Харків, 61001

Адміністратор порталу:

Тел. : (+3057) 731-96-33

e-mail: ua.teacherjournal@gmail.com

Як дізналися про наш сайт

Виберіть одну відповідь
 

Лічильник

Проверка сайта

© 2012 ТОВ «ВГ «Основа».

© 2015 Учительський Журнал он-лайн. Всі права захищено.
© 2006-2009 Українська локалізація: Joomla! Україна. Всі права захищено!
Joomla! - безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU/GPL.

 

Редакція порталу «Учительський журнал он-лайн» може не поділяти точки зору автора та користувачів порталу, які висловлюються у формі коментарів до статей, повідомлень на форумі тощо.  Автори публікацій відповідають за достовірність фактів, цитат, власних назв і т.п. Матеріали публікуються в авторському варіанті, ілюстрації, пунктуація і лексика авторські. Претензії не приймаються. Матеріали не рецензуються.