Тести розрізнення ? 1. Денною виробничою програмою заготівельного цеху є: - а) наряд-замовлення; - б) планове меню; + в) план-меню; - г) меню ? 2. Денною виробничою програмою загальнодоступних підприємств ресторанного господарства є: - а) наряд-замовлення; - б) планове меню; + в) план-меню; - г) меню ? 3. Виробничою програмою на підприємствах ресторанного господарства, що обслуговують організовані контингенти, є: - а) наряд-замовлення; + б) планове меню; - в) план-меню; - г) меню ? 4. Перелік страв, кулінарних, борошняних, кондитерських, булочних виробів і напоїв власного виробництва із зазначенням виходу та ціни однієї порції – це: - а) наряд-замовлення; - б) планове меню; - в) план-меню; + г) меню ? 5. У плані–меню зазначають: + а) номер за збірником, найменування, вихід, кількість страв, відповідальні; - б) найменування виробів, їх кількість, розрахунок потреби сировини; - в) найменування страв та закусок, кількість страв, що підлягають випуску; - г) найменування страв та напоїв, вихід страв, ціну однієї порції. ? 6. У плановому меню зазначають: - а) номер за збірником, найменування, вихід, кількість страв, відповідальні; - б) найменування виробів, їх кількість, розрахунок потреби сировини; + в) найменування страв і закусок, кількість страв, що підлягають випуску; - г) найменування страв і напоїв, вихід страв, ціну однієї порції. ? 7. У наряді-замовленні зазначають: - а) номер за збірником, найменування, вихід, кількість страв, відповідальні; + б) найменування виробів, їх кількість, розрахунок потреби сировини; - в) найменування страв та закусок, кількість страв, що підлягають випуску; - г) найменування страв та напоїв, вихід страв, ціну однієї порції. ? 8. Планове меню складають на: + а) тиждень, декаду, місяць; - б) тиждень, місяць, три місяці; - в) день; - г) місяць, квартал, рік. ? 9. План-меню складають на: - а) тиждень, декаду, місяць; - б) тиждень, місяць, три місяця; + в) день; - г) місяць, квартал, рік. ? 10. Забезпечити різноманітність страв, що пропонуються споживачам, за днями тижня, чітку організацію постачання підприємства сировиною та напівфабрикатами, раціональну організацію виробничих процесів у цехах дозволяє: - а) наряд-замовлення; + б) планове меню; - в) план-меню; - г) меню